Matej Cvetanoski i FC Shkupit lëshon hotelin në Antalia të Turqisë, transferohet në Hungari!

Matej Cvetanoski ka lëshuar hotelin ku qëndronte me FC Shkupit dhe ka udhëtuar drejt Hungarisë, aty ku edhe do të vazhdojë karrierën e tij futbollistike. Informacione të besueshme pranë “infOSport.mk” bëjnë me dije se Cvetanoski veçmë ka udhëtuar drejt shtetit hungarez, dhe se i nëjti së shpejti do të prezantohet