5 rinovime që duhet të ndodhin së shpejti te Milani!

Sipas të përditshmes italiane, “La Gazzetta dello Sport”, ndër rinovimet për të cilat po punon Milani është edhe kontrata e Ismael Benaser. Negociatat me algjerianin tashmë kanë nisur, por tani për tani ka ende një distancë të caktuar midis ofertës dhe kërkesës. Aktualisht lojtari algjerian fiton 1.5 milionë euro, teksa “kuqezinjtë”