UEFA dënon Greqinë pas verpimeve skandaloze të tifozëve në ndeshjen ndaj Kosovës

UEFA e ka dënuar Federatën e futbollit grek pas ngjarjeve skandaloze në ndeshjen ndaj Kosovës. Tifozët vendas sulmuan me gjësende të ndryshme “Dardanët”, kishte provokime të mëdha, vendosje laseri si dhe futje të tifozëve në fushë. UEFA e dënoi Greqinë me një shumë prej 31.750 euro, duke detajuar pikat dhe arsyet e