Firminjo: Ramos është një idiot, nuk dua të flas për të

Braziliani i Liverpullit, Roberto Firminjo i ka replikuar spanjollit Serhio Ramos pas komentit të këtij të fundit ditë më parë, duke thënë se ai është idiot.

Spanjolli kishte thënë se nuk i kishte dëmtuar Sallah dhe Karius me qëllim, duke shtuar se mungonte vetëm edhe Firminjo të thoshte se e zuri gripi meqë i ra një pikë djersë e tij gjatë ballafaqimeve që kishin gjatë ndeshjes finale.

Ndërkohë përgjigja e brazilianit adresuar spanjollit, Serhio Ramos, ishte kjo: “Nuk do të doja të flisja për Serhio Rramos. Ai mund të thotë gjithçka pasi fitoi Ligën e Kampionëve, mirëpo unë mendoj se ai shtë një idiot i madh, por gjithçka është “ok””.

Firmino Calls Ramos An Idiot

Roberto Firmino: I prefer not to comment on Sergio Ramos but he’s an idiot 🤣

Публикувахте от Bleacher Report Football в 6 юни 2018 г.

Leave a Reply