ZYRTARE, koronavirusi ndal edhe tenisin, nuk luhet deri me 7 qershor!

Tashmë është zyrtare. Të gjitha turnetë e tenisit do të ndalen deri me datë 7 qershor, për shkak të emergjencës nga koronavirusi që ka përfshirë të gjithë Europën.

Pas shtyrjes së “Grand Slam-it” të dytë të vitit “Roland Garros”, ATP dhe WTA kanë marrë vendimin për të ndalur përkohësisht çdo turne që ishte në program deri në datën 7 qershor si për meshkuj ashtu edhe për femra.

Në këtë mënyrë nuk do të zhvillohen as turnetë Masters të Romës dhe Madridit të Monakos, Rabatit etj.

Gjithsej të etiketuara

Leave a Reply