ZYRTARE, UEFA anulon një tjetër kompeticion Europian

UEFA ka vendosur të anulojë Kampionatin Europian 2021 të moshave U-19 për femrat dhe për meshkuj për arsye të pandemisë globale të koronavirusit.

Këtë lajm e konfirmuan nga UEFA me anë të një komunikate zyrtare në sajtin e saj, ku ky vendim u mor nga Komiteti Ekzekutiv, teksa vendosën në dukje se kufizimet aktuale të qeverive të ndryshme dhe organizimi i këtij kompeticioni do të ishte shumë i vështirë.

Të gjitha federatat anëtare të qeverisë më të madhe europiane të futbollit e miratuan këtë vendim.

Leave a Reply