Shkëndija e Haraçinës në Ligën e tretë, komentatori i ndeshjes së balotazhit Ibrahimi “çmendet” (VIDEO)

Shkëndija e Haraçinës ka shënuar fitore historike kundër ekipit të FC Cool, duke siguruar kështu një vend për në Ligën e Tretë – Veri. Ky sukses i haraçinasve është shoqëruar me komentim nga gazetari i njohur sportiv, Reshat Ibrahimi.

Golin e “artë” për Shkendijen në ruletin e penaltive e shënoi Jesir Beqiri, kurse ky gol u përcjell me një komentim euforik dhe të “çmendur” nga Reshat Ibrahimi.

Leave a Reply