Flamuri shqiptarë sonte prezent edhe në Vaduz në ndeshjen Lihtenshtejn-Maqedoni (VIDEO)

Pasi ia doli të marrë pjesë për herë të parë në histori në një Kampionat Europian, Maqedonia e Veriut tashmë ka”oreks” për një tjetër kompeticion madhor siç është Botërori “Qatar 2022”, dhe po luan shanset e saj që të sigurojë të paktën vendin e dytë në grupin “J”. Sonte në Vaduz,