Konkurrencë braziliane për Gurin dhe Stojanovskin në sulmin e Shkëndijës!

Shkëndija e Tetovës pas rikthimit nga Sllovenia, tashmë po punon edhe rreth përforcimeve të fundit të skuadrës, që do i nevojiteshin skuadrës për garat europiane, gjithnjë nëse “kuqezinjtë” kalojnë pengesën e parë të quajtur Ararat Yerevan. Pas transferimeve të Bashkim Veliut, portierit Davor Taleski dhe sulmuesit Vlatko Stojanovski, emra këto të