Ditë e trishtë për vëllezërit Xhaka, humbin personin e dashur të familjes

Ditë  e trishtë për vëllezërit Xhaka, Taulantin dhe Granitin, të cilët kanë humbur një person të dashur të familjes. Nga kjo botë është ndarë gjyshja e tyre, për të cilën që të dy kanë shprehur ngushëllimet e tyre përmes disa fotove të piblikuara në llogaritë e tyre në Instagram. “Pusho e