Në Elbasan Arena vërehen edhe “snajperistë”

Ndeshja midis Skënderbeut dhe Partizanit të Beogradit në “Elbasan Arena” po zhvillohet nën masa të rrepta sigurie.

Duke pasur parasysh raportet shqiptaro-serbe, shteti shqiptarë ka marrë të gjitha masat që kjo ndeshje të shkoj në mënyrën më të mirë, ndërsa përveç numrit të madh të policëve të angazhuar dhe kontrolleve të rrepta që iu bënë tifozëve para hyrjes së tyre në stadium, vërehet prezenca edhe e “snajpersitëve”, të cilët nga lartë po kontrollojnë çdo detaj.

Pas 25 minutave lojë Skënderbeu dhe Partizani po luajnë me rezultatin e fillimit, 0:0.

Leave a Reply