Sërish trukime në Serbi, UEFA nis hetimet

Pas një vëzhgimi të bërë nga UEFA, dyshohet se në Serbi gjatë muajit mars të këtij viti, janë trukuar dy ndeshje.

Për këtë arsye, UEFA i ka kërkuar drejtuesve të Federatës, të nisë hetimet për trukim dhe manipulim të ndeshjeve.

Në letrën e UEFA-s thuhet se lojtarët e njërës skuadre, emri i të cilave nuk bëhet i ditur, i kanë dhënë hapësirë për të shënuar kundërshtarëve dhe kjo ka ngritur dyshime të mëdha për trukim.

Tashmë do të nisin hetimet dhe në rast se zbulohet se me të vërtetë ndeshjet kanë qenë të trukuara, atëherë do të ishte një skandal i madh për Serbinë dhe do të ketë dënime të rënda për skuadrat.

Leave a Reply