Pamje nga përleshja e mbrëmshme e tifozëve gjatë meçit, Fjuri-Seferi (VIDEO)

Në mungesë të një boksi cilësor midis Tajson Fjurit dhe Sefer Seferit në ring, ishin tifozët e pranishëm në palestrën e Mançesterit që krijuan një arenë tjetër boksi, e në të cilën u përfshinë më shumë persona. https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=_kv3qOHjlmE Pamjet nga kjo përleshje masive, që në një moment tërhoqi edhe vëmendjen e të