Skandali i UEFA-s në prezantimin e EURO 2024, fshin Kosovën nga harta dhe e fut në… Serbi!

UEFA ka publikuar sot logon e re të Euro 2024 dhe e ka bërë me një skandal të shëmtuar. Nuk dihet se si dhe pse, por në hartën e UEFA-s, Kosova ka përfunduar e  bashkuar me Serbinë. Në logon e aktivitetit, UEFA ka vendosur shumë ngjyra që burojnë nga flamujt e