Hysaj i pasionuar pas veturave të shtrenjta, pas Lamborgihnit, i bënë vetes dhuratë edhe një Ferrari

Elseid Hysaj është në qendër të merkatos prej javësh dhe kohët e fundit ai flitet se ka marrëveshje me Lacion, pasi ka vendosur të mos rinovojë kontratën me Napolin. Ndërkohë për momentin ai po shijon pushimet dhe së fundmi i ka bërë dhuratë vetes. Hysaj ka vendosur të bëjë për vete

Raikonen fiton provat  e lira në Bahrein

Finlandezi Kimi Raikkonen ka vendosur kohën më të mirë në provat e lira të zhvilluara për Çmimin e Madh të Bahreit, ndërsa menjëherë pas tij është renditur piloti tjetër i Ferrarit, gjermani Sebastian Fetel. Vetëm vendi i 4-t për kampionin në fuqi, Leëis Hamilton, që shikon para vetes pilotin tjetër të