Modriç zemërgjërë, ju dhuron bashkëlojtarëve te Kroacia nga një orë dore “Rolex”

Luka Modriç pa dyshim se ka qenë lekomotiva kryesore te kombëtarja kroate në Kupën e Botës që aktualisht po zhvillohet në Katar. Kapiteni është një motivim shtesë edhe për bashkëlojtarët e tij, të cilët e respektojnë shumë brenda dhe jashtë fushës. Bashkëpunëtori i tij, Simon Bastiansen ka zbuluar se Modriç u ka