“Përralla” e bukur e Struga Trim Lum sapo ka nisur, drejtori Isaku: Do të përsëritim hapat e Ballkanit…

Në nisjen e këtij edicioni futbollistik, shumë pak njohës të futbollit mund të parashikonin që në Maqedoninë e Veriut, Struga Trim Lum do të arrinte të thyente dominimin e dy skuadrave tjera shqiptare, Shkëndijës dhe FC Shkupit. Skuadra e themeluar në dekadën e fundit, falë një sezoni të shkëlqyer i’a doli