Pas Bardhit edhe një tjetër futbollist do të luajë në La Liga?

Përveç Enis Bardhit edhe një tjetër futbollist i talentuar do të luajë në kampionatin spanjoll të La Ligas. Bëhet fjalë për reprezentuesin e ri, Din Alomeroviq, që sipas informatave jozyrtare javën e ardhshme do të firmosë me skuadrën Selta Vigo.

Alemoriviq ishte pjesë e Fuanlebrada, ndërsa gjatë karrierës së tij ka luajtur edhe për Vardarin, Makedonia Gjorçe Petrovin, Euromilkun si dhe ka qenë pjesë e kategorive të reja në përfaqësuesen e Maqedonisë.

Leave a Reply