Suad Sahiti edhe përfundimisht shkëput kontratën me Shibenikun

Sahiti nuk kishte pranuar rinovimin e saj për shkak të pagës më të ulët dhe klubi kishte marrë vendim për ta suspenduar.

Tani që është lojtar i lirë, Suad Sahiti po shqyrton ofertat për ta vazhduar karrierën. Ai kishte kontratë me Shibenikun deri në verën e këtij viti.

28-vjeçari iu bashkua ekipit kroat në fillim të vitit 2021, ndërsa karrierë ka bërë edhe te Zrinjski, Wisla Plock, Septemvri Sofia, Larisa, Skënderbeu dhe Rabotniçki.

Leave a Reply