Në moshë 25-vjeçare ndërroi jetë ish-basketbollisti i NBA!

Ish basketbollisti i NBA, Caleb Swanigan ka ndërruar jetë në moshë 25 vjeçare. Lajmi është konfirmuar sot për mediat amerikane.

Caleb ka luajtur për disa skuadra të njohura në NBA, si: Sakramento dhe Portland.

Basketbollisti ishte konsideruar si një gjeni, ndërkaq shkaqet e vdekjes ende nuk janë bërë të njohura.

Leave a Reply