I operuan këmbën e gabuar dhe i shkatërruan karrierën, njihuni me dramën e talentit gjerman!

Është e lehtë të flasësh për Kristiano Ronaldon, Messin, Nejmar, Mbape, De Brujne, Levandovski dhe Haland. Mirëpo jo për të gjithë prej tyre është folur në nivel kombëtar apo global kur kanë qenë 17 vjeç. Ose më mirë: zbuluesit e talenteve i njihnin dhe ia propozuan klubeve dhe… pjesa tjetër është