Arben Tafa në radarin e Renovës dhe disa klubeve nga Shqipëria

Renova është në kërkim të futbollistëve cilësorë, ndërsa burime të afërta me “infOSport.mk”, bëjnë me dije se drejtuesit e klubit nga Xhepçishti kanë kontaktuar mbrojtësin strugan, Arben Tafa. Ky i fundit aktualisht është një futbollistë i lirë, mirëpo si duket jo edhe për gjatë kohë, duke pasur parasysh interesimin e disa