Skenari për pezullimin e sezonit në “Serie A”, Juve mund të mbetet pa titull!

Një hipotezë e bujshme është duke qarkulluar në Itali, në një kohë kur qeveria, Lega Seria A dhe FIGC po punojnë për rifillimin e sezonit, në tavolinë ekziston edhe opsioni i fundit, të pezullohet gjithçka, pavarësisht pasojave. “La Gazetta dello Sport”, sjell këtë skenar dhe se si mund të veprohet. Nëse kampionati