Hames Rodrigez zëvendëson Çalhanoglun te Milani!

Pas mbylljes së çështjes “Çalhanoglu”, Milani po kërkon një fantazist për sulmin. Kjo ka bërë që dyshja Maldini-Masara të angazhohen për këtë çështje, derisa në repertoarin e tyre për momentin emrat që përmenden, janë ata të Sebajos, Zakanjit dhe Zijeh, ndërkohë së fundmi përmendet edhe emri i Hames Rodrigez. Lojtari, “i