Qato te Shkëndija, Beqiri zëvendësues i tij te Renova?

Vazhdojnë spekulimet për kalimin e Qatip Osmanit nga 1 qershori në radhët e KF Shkëndijës, ndërsa në rast se një gjë e tillë ndodhë, atëherë Jeton Beqiri përflitet të jetë zëvendësuesi i Qatos te Renova.

Jeton Beqiri aktualisht është kordinator i skuadrës së të rinjeve të Shkëndijës, ndërsa ma herët ka qenë zëvendës trajner i ekipit ‘A’ të “kuqezinjëve”. Beqiri posedon një përvojë të madhe si trajner dhe do të ishte ideal nëse merr udhëheqjen e “Gjipspunuesve” nga sezoni i ardhshëm.

Kujtojmë që për stretugun Beqiri janë të interesuar edhe shumë klube tjera si nga vendi jonë dhe jasht tij.

Leave a Reply