Fetel triumfon në Bahrein, Hamilton vetëm i dyti

Sebastian Fetel ka arritur që të triumfojë në graën për çmimin e madh të Bahrein, duke realizuar fitoren e dytë në edicionin e sivjetshëm vetëm pas tre garave në kuadër të Formula 1. Piloti gjerman dhe makina italiane e Ferarit dhuruan një paraqitje spektakolare në shkretëtirën e Shakhirit duke shfrytëzuar në