Dramë në Botëror, notuesja humb ndjenjat në pishinë, trajnerja e shpëton në mënyrë heroike

Në Kampionatin Botëror të Notit që po mbahet në Budapest, ka ndodhur një situatë dramatike ku notares amerikane Anita Alvarez i ra të fikët gjatë kryerjes së ushtrimeve, pas së cilës trajnerja u hodh në pishinë, e tërhoqi dhe i shpëtoi jetën. Andrea Fuentes u hodh për të shpëtuar Alvarez të