Gabi pjesë e Atletiko Madridit deri në vitin 2019

Gabi Fernandez dhe Atletiko Madridi kanë vazhduar bashkëpunimin edhe për dy vite. Lajmin e konfirmoi drejtori i “Jorganxhinjëve”, me Gabin që do të jetë pjesë e Atletikos deri në qershor të 2019-tës. Kontrata aktuale e kapitenit të Atletikos skadonte në fund të këtij sezoni, ndërsa edhe përkrahë ofertave të mëdha që