Lojërat e Kadyrovit

Futbolli dhe politika? Ato janë të pandara kur bëhet fjalë për KB të Futbollit. Kush shtron pyetjen nëse është e drejtë të organizosh një kampionat botëror në Rusi, duhet të hedhë një sy mbi Ramsan Kadyrovin. Grozny është zbukuruar me miliardat e ardhura nga Moska. I dalë nga rrënojat dhe hiri.