Anulohet sfida Pakuao-Khan 

Sfida e peshës “welter” midis boksierit Filipinas, Mani Pakuao dhe atij britanik Amir Kan është anuluar. Lajmi ende nuk është zyrtarizuar nga boksierët, por një gjw të për mediat e ka konfirmuar Bob Arum, menaxheri i boksieri filipinas. “Përballja mes Pakuaos dhe Kanit mund të konsiderohet e “vdekur”. Unë kam patur