Arbitër maqedonas për ndeshjen finale të “Play-off-it” në basketbollin kosovar

Arbitri më i mirë maqedonas në basketboll, Zoran Mitrovski, i cili njëherit është edhe arbitër ndërkombëtarë, do të ndajë drejtësinë në ndeshjen e parë finale të “Play Off-it” për këtë edicion në basketbollin kosovar ndërmjet Sigal Prishtinës dhe Bashkimit, njofton “infOSport.mk”. Mitrovski ka nderin që të drejtojë ndeshjen e parë të