Pas Arda Turanit edhe Jillmaz pranë largimit nga përfaqësuesja e Turqisë

Pas largimit të Arda Turanit nga përfaqësuesja e futbollit të Turqisë, me shumë gjasa edhe ish futbollisti i Gallatasarajit, Burak Jillmaz do t’i japë lamtumirën. Largimi Turanit nga përfaqësuesja turke, ka bërë që të revoltohen edhe disa futbollistë tjerë, në mesin e tyre edhe sulmuesi Jillmaz, i cili si duket nuk

Përfaqësuesja e Turqisë me të gjithë yjet vjen në Shkup

Përfaqësuesja e Turqisë ka publikuar listën me futbollistë që do t’i llogaritë për ndeshjen kontrolluese me Maqedoninë. Turqit në Shkup do të udhëtojnë me të gjithë yjet, duke përfshirë edhe ata si Ardan Turan, Selçuk Inan, Emre Mor, Emre Çolak e Burak Jillmaz. Ndeshja kontrolluese ndërmjet Maqedonisë dhe Turqisë do të luhet