“Facebook” paguan 200 mln sterlina për të transmetuar ndeshjet e Premierligës

Gjiganti i rrjeteve sociale, “Facebook”, ka arritur një marrëveshje prej 200 milionë sterlina për të transmetuar drejtëpërdrejtë ndeshjet e Premierligës angleze. Duke nisur që prej sezonit 2019-2020, “Facebook” do të transmetojë ndeshjet e kampionatit anglez në Tajlandë, Vietnam, Kamboxhia dhe Laos, shtete këta ku interesi për futbollin britanik është i