Kriza nga Koronavirusi, futbolli humbet 4 miliard euro, Premierliga më e goditura

Anulimi i 5 kampionateve kryesorë në Europë për shkak të Koronavirusit ka sjellur dëme kolosale në ekonomi. Studioja e njohur KPGM ka bërë një përllogaritje dhe rezulton se mbyllja përfundimtare e futbollit do të kushtonte 4 miliardë euro, para të cilat vijnë nga marketingu dhe nga të drejtat televizive. Këto të fundit