Merkato në Superligën e Shqipërisë, 4 afrime dhe 6 largime të futbollistëve nga Maqedonia

20 shtatori është afati i fundit për klubet e Superligës së Shqipërisë për të përforcuar rradhët e tyre. Prej me shumë se një muaji merkato është hapur dhe lëvizjet në një pjesë të klubeve kanë qenë të shumta. Titullarë të larguar, lojtarë që kanë lënë kampionatin vendas, si dhe prurje, nga