Fillojnë punimet në “Global Arena”, KF Besa bëhet me stadium modern drejt Ligës së Parë

Sot zyrtarisht nisën punimet për rinovimin e stadiumit “Global Arena”, pronë e klubit të futbollit Besa e Dobërdollit, krejt me qëllim për realizimin e  pretendimeve që ka kjo skuadër në kampionatin e Ligës së Dytë, sezoni 2023/2024. Klubi  i futbollit Besa që përkrahet nga investitorët, vëllezërit Zijadin dhe Elham Tairi, në