NBA, plasin grushtet mes amerikanit Affalo dhe serbit, Bjelica (VIDEO)

Në ndeshjen e natës së kaluar në NBA ligën profesionale amerikane midis Orlando Mexhik dhe Minesota Timberuolvs, përveç basketbollit, të pranishmit në palestër patën mundësinë të shohin edhe një sherr me grushte, me protagonist kryesor Affalo dhe Bjelica. Sherri mes basketbollistit amerikan të “mexhiksave” dhe serbit të Minesotas nisi për një