FFM filloi ndërtimin e terrenit modern me bar sintetik si pjesë e kompleksit futbollistik në Strumicë

Federata e Futbollit të Maqedonisë në bashkëpunim me UEFA-në përmes programës „Hat Trick III“ për përmirësimin e infrastrukturës futbollistike fillon me ndërtimin e terrenit me bat sintetik (pa gomë sintetike) të modelit më të ri për KF Akademia Pandev. FFM paraprakisht firmosi marrëveshje me Komunën e Strumicës dhe skuadrën Akademia Pandev