SHBA, hetime për vdekjen e Kobi Brajant

Hetuesit amerikanë po hetojnë shkakun që çoi në rrëzimin e helikopterit, e ku si pasojë të dielën në Kalifornia të SHBA-ve jetën humbi edhe ylli i basketbollit, Kobi Brajant. Nëntë persona që ndodheshin në helikopterit humbën jetën, përfshirë këtu edhe vajzën 13 vjeçare të Brajantit, Xhiana. Hetuesit e Administratës Federale të Aviacionit dhe