Lajm i madh për Sportin e Kosovës, miratohet Ligji dhe Amandamenti që i hapin rrugë implementimit të Ligjit për Sponsorizim

Sporti si rrallë herë ka bashkuar Kuvendin e Kosovës. Deputetët e Kuvendit në seancën e sotme kanë miratuar Amandamendin e propozuar nga deputeti Bekim Haxhiu, i cili harmonizon Ligjin për Tatimin e të Hyrave në Korporata me Ligjin për Sponsorizim në fushën e Sportit, Kulturës dhe Rinisë. Me këtë ligj i