Me Laportan në krye, zbulohet edhe emri i parë që do të largohet nga Barcelona!

E ardhmja e brazilianit Filipe Kutinjo është larg Barcelonës. Kështu shkruan e përditshmja angleze, “The Sun”, sipas së cilës braziliani është në krye të listës të futbollistëve që do të largohen në fund të sezonit. Barça, lexohet në artikull, duhet të rregullojë bilancin dhe të ulë shpenzimet për rrogat, ndaj dhe