Mësohet koha se kur do të shfaqet filmi për Ibrahimoviç, ku luajnë edhe dy shqiptarë

Një film për jetën e Zlatan Ibrahimoviç pritet që të lansohet së shpejti, me emigrantin boshnjak që u shndërrua në njërin prej ikonave dhe legjendave të futbollit në Suedi, por edhe në Europë. Filmi “I am Zlatan” do të lansohet gjatë këtij viti. Një nga autorët e skenarit thuhet se është