Mbappe me automjet të blinduar arriti në Kamerun, vendlindjen e babait të tij! E ruan edhe ushtria (VIDEO)

Kylian Mbappe mbërriti dje për një vizitë në Kamerun ku kjo shkaktoi një bujë të paparë në rrugët e kryeqytetit Yaounde. Futbollisti i njohur i Paris Sen Zhermen gëzonte nderimet më të larta shtetërore dhe këtë e dëshmon fakti se edhe ushtria u angazhua për ta mbrojtur. Forcat speciale vrapuan pranë automjetit