McLaren dhe Honda ndërpresin bashkëpunimin

McLaren ndërpret bashkëpunimi me Honda-n. Skuderia angleze nga 2018-ta e në vazhdim do të përdorë motorë Renault. Lajmi është bërë zyrtar nga përfaqësuesit e McLaren dhe Honda-s. Kjo e fundit furnizonte skuderinë angleze me motorë prej dy sezonesh në Formula 1. Tashmë Honda ka vetëm për një partner me të cilin mund të