“Të fala mamit” dhe flamuri i UÇK-së i shpalosur, shqiptarët marrin hak ndaj Arnautoviç për Alioskin

“Të fala mamit, Arnautoviç” dhe flamuri i UÇK-së në mitikun “Uembli” mund të vëreheshin në fillimin e ndeshjes së 1/8 së finales midis Italisë dhe Austrisë, që njëherit ishte edhe kundërpërgjigje nga ana e shqiptarëve për sulmuesin austriak me prodhim serb, Marko Arnautoviç. Serbi, në ndeshjen që ekipi i tij e