“Romantikët” fillimisht iu nënshtruan testeve dhe më pas dolën në stërvitje

Rabotniçki ishte ekipi i radhës që mëngjesin e sotëm testoi futbollistët dhe stafin për “Covid 19”, dhe më pas zhvilloi edhe seancën e parë stërvitore para rifillimit të sezonit 2019/2020 në LPFMV. Nën organizimin e sindikatës së futbollistëve dhe spitalit “Acibadem Sistina”, “romantikët” kaluan testet për koronavirus. Në mungesë të shefit të