Arbitër bjellorus për ndeshjen Izrael-Shqipëri

Arbitri bjellorus Aleksei Kulbakov do të ndajë drejtësinë në ndeshjen eliminatore midis Izraelit dhe Shqipërisë. 37-vjeçari Kulbakov që nga viti 2006 është arbitër ndërkombëtarë, ndërsa mori pjesë edhe në Europianin e fundit në Francë, por vetëm si arbitër i katërt. Dy ndeshjet e fundit ndërkombëtare që ka drejtuar ky arbitër, kanë qenë