E mrrekullueshme, presidenti i klubit kosovar dhuron 50 mijë euro për njerëzit në nevojë

Koronavirusi ka prekur mbarë botën dhe viktimat sa vijnë e shtohen. Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria po bëjnë të pamundurën që epidemia të kalojë pa shumë pasoja. Ndihmat vijojnë të jepen nga ata që kanë mundësi. Ashtu siç thuhet në një postim zyrtar të klubit të Llapit nga Kosovë, presidenti

Batatina Shqipërisë: Vëllai i madh duhet ta respektojë vëllain e vogël dhe ta ndihmojë

Trajneri Batatina u bë protagonist i një debati në Kosovë vetëm pak ditë më parë kur u shpreh se Kosova duhet të pastrohet nga trajnerët nga Shqipëria, pasi ka mjafuteshëm trajnerë kosovarë, ndërsa së fundmi ai ka folur edhe me zgjedhjen e bërë nga Zhegrova, duke thënë se talentët e