Maqedonia dhe Shqipëria njohin rivalët e eliminatoreve të  “Euro 2021”

Në Nion të Zvicrës gjatë ditës së sotme është hedhur shorti i eliminatoreve për Europianin e vitit 2021 për futbollin e femrave. Kështu, goglat vendosën që Maqedonia të jetë pjesë e “G”, së bashku edhe me Francën, Austrinë, Serbinë dhe Kazakistanin. Sa u përket vashave të Shqipërisë, ata do të jenë