Zyrtare, përcaktohen stadiumet e “Euro 2028”, Turqia dehe Italia organizatorë të “Euro 2032”

Janë zyrtarizuar stadiumet se ku do të zhvillohen ndeshjet e “Euro 2028” dhe ato të “Euro 2032”. Europiani i 2028-ës do të zhvillohet Mbretërinë e Bashkuar dhe Irlandë, ndërsa katër vite më vonë 24 përfaqësueset më të mira europiane do të luajnë në Turqi dhe Itali. Ndërkohë janë vendosur edhe stadiumet e